Kickfun

Kickfun is een fitness programma waarin drie dingen centraal staan:
conditietraining, krachttrainingen en vechtsporten
We slaan en schoppen alleen op kussens en er is dan ook geen lichamelijk contact met anderen.

Conditietraining

De lessen zijn zo ingedeeld dat je de gehele les aan je conditie werkt. Je bent het gehele uur sportief bezig en er zijn geen momenten dat je niks aan het doen bent. Hierdoor ligt de intensiviteit erg hoog en werk je dus altijd een je conditie en herstel.

Krachttraining

Tijdens de lessen word er altijd gewerkt aan het verbeteren van je kracht. Dit gebeurd al tijdens het slaan en schoppen omdat je dan ook je spieren gebruikt en aan moet spannen. Maar daarnaast word er ook elke les nog specifiek gewerkt aan krachttraining. Het hele lichaam word hierin meegenomen en de buik/core komen hierin zeker aan de buurt.

Vechtsporten

Er word niet specifiek aan de hand van één vechtsport les gegeven. Voor het slaan gebruiken we veel boks technieken en oefeningen. Voor het schoppen weer kickboks technieken en oefeningen. Er word alleen contact gemaakt met stoot en trap kussens. Er is dus geen fysiek contact. Dit om het toegankelijk en leuk te houden voor iedereen en ook juist voor de mensen die geen ervaring hebben met vechtsporten. Bij Kickfun word niet te diep in gegaan op het stuk van de vechtsport maar wel leer je hoe je moet slaan, schoppen en dezelfde aanvallen moet verdedigen.

Fun

Het heet niet voor niks KickFUN en het allerbelangrijkste is dus dat we tijdens de lessen heel veel plezier hebben! Wij zorgen ervoor dat er een fijne en gezellige sfeer hangt. Onze trainer Daan Verschure zorgt hiervoor en is zelf ook lekker enthousiast wat overslaat op de groep! Er is dan ook geen ruimte voor stoer gedrag maar juist voor gezelligheid. Met z’n alle heerlijk een uurtje knallen!

Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles!

Teensafety

Maandag

16:45 – 17:30  Slotjesveld 9, gymzaal Slotjesveld.

18:30 – 19:15  Zwanendonk 42-44, gymzaal Arkendonk.

Woensdag

14:30 – 15:15  (Kidsafety Junior) Markkant 3, Markkant gymzaal (zaal 2). Ingang ligt aan de zijde van de grote weg.

17:30 – 18:15  Bowlingstraat 74, gymzaal van ‘t Hanze College.

18:30 – 19:15  Bowlingstraat 74, gymzaal van ‘t Hanze College.

Donderdag

18:30 – 19:15  Markkant 3, Markkant gymzaal (zaal 2). Ingang ligt aan de zijde van de grote weg.

Als er genoeg animo is voor een les op een andere tijd/dag dan zullen er meerdere lestijden/dagen komen. Mail ons gerust om op de wachtlijst te komen voor een andere tijd/dag.