Beste ouders/leden,

Bij deze weer een nieuwsbrief met betrekking tot de zomervakantie.

Buiten sporten

Aangezien buiten sporten de meest veilige manier is van sporten tijden corona blijven wij dit tot en met de zomervakantie doen. Dus alle lessen tot aan het nieuwe schooljaar zullen buiten gegeven worden. Dit gebeurd bij voetbal vereniging SCO. Het adres is Elskensweg 9 te Oosterhout. Vanaf heden mogen ouders wel weer blijven kijken tijdens de lessen. Houd alsjeblieft wel rekening met de 1,5 meter afstand.

Nieuwe Locatie

Zodra we weer binnen gaan sporten zal dit op onze nieuwe locatie gebeuren. De nieuwe locatie is Heijl (sport en vrijetijdscentrum), we hebben hier een grote eigen zaal ter beschikking die voorzien is van een airco. Ook is er voldoende parkeer gelegenheid. Voor de ouders is er de mogelijkheid om in de zaal de les te zien of anders beneden aan de bar te wachten onder het genot van een drankje. Ook zou u in deze tijd eventueel zelf kunnen sporten. Het adres is Wilhelminalaan 117 te Oosterhout.

Vakantie rooster

Het vakantie rooster is hier Rooster zomervakantie 2020 Gym Oosterhout te vinden.  In de weken 31 en 32 geeft juffrouw Willemijn de lessen voor de kinderen.  Op deze manier zijn er elke week gewoon lessen die iedereen kan volgen! Mocht u er vragen over hebben horen we het graag.

We willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen en steun in deze moeilijke tijden. Graag wensen we iedereen een hele fijn zomervakantie toe!

Met sportieve groet,

 

Daan Verschure & Tjeu de Lange (namens Cardio Kick en Boks)